Arbejdernes Landsbank – Danmark

Arbejdernes Landsbank
12345 2 snitt: 1,00

Loading...
[WPCR_INSERT]
 
Arbejdernes Landsbank blev historisk set stiftet på et kritisk tidspunkt, nemlig midt i depressionen, der indtraf i 1919 på dansk jord. Banken blev primært stiftet af fagforbund og kooperative virksomheder. Bankens hovedsæde er i dag placeret i København, klods op af Hovedbanegården.
 

AL-energilån

Arbejdernes Landsbank tilbyder forskellige typer af lån i forbindelse med køb af en bolig. Eksempelvis kan du få lov til at låne penge, hvis du står med et ønske om at energiforbedre din bolig. Det betegnes som et såkaldt AL-energilån. Det kan f.eks. være dit parcelhus, din ejerlejlighed eller sommerhuset, som du ønsker at opvarme energirigtigt eller tætne med lavenergivinduer. Det er blot få eksempler på de ting, som du kan låne penge til.
 

AL-kolonihavelån

Arbejdernes Landsbank tilbyder specifikke kolonihavelån, hvor du kan låne penge til at anskaffe dig et havelod med eller uden bebyggelse, at opføre et kolonihavehus eller ombygge eller udvide dit nuværende kolonihavehus. Lånet giver dig mulighed for at låne op til 350.000 kr. Dog må beløbet ikke overstige dine reelle udgifter. Løbetiden beløber sig op til 10 år.
 

Almindelige boliglån og andelsboliglån

Arbejdernes Landsbank samarbejder med Totalkredit i forbindelse med deres boliglån og tilbyder almindelige boliglån med en løbetid på op til 20 år ved siden af realkreditlånet. Du kan også låne til ombygning og fornyelse af din bolig. Banken proklamerer, at man er ekspert i andelsboliglån. Der er to typer af andelsboliglån. Ét med et loft på 200.000 kr. med en lav rente og en løbetid på op til 30 år uden mulighed for afdragsfrie lån. Prioritetslånet derimod har intet loft og giver dig mulighed for op til 10 år med afdragsfrihed.
 

Billån

Banken tilbyder også billån. De svinger i rentesatsen, alt efter hvor meget du har til udbetalingen. Kan du give mere end 30%, har du f.eks. mulighed for at få en rente, der ligger på mellem 6,66-7,98%. Har du derimod mindre end 10%, ligger renten på mellem 8,51-13,37%. Renten afhænger også gerne af, hvor mange af dine andre bankforretninger du har placeret hos Arbejdernes Landsbank.
 
Kontaktoplysninger:
A/S Arbejdernes Landsbank
Vesterbrogade 5
1502 København V
al-bank@albank.dk