Basisbank

Basisbank
 
12345 2 snitt: 4,50

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Basisbank er Danmarks første rendyrkede internetbank, og den blev grundlagt i 2000 på baggrund af et ønske om at skabe en anderledes bank. I dag er mange af de almindelige banker kommet op på samme teknologiske niveau, men visionen om at gøre ting på anderledes vis hænger stadig ved banken. Som navnet antyder, ønsker Basisbank at holde bankkonceptet på et simpelt og ligetil niveau. På hjemmesiden finder du derfor ikke størrelsen på de forskellige lånesummer, og det vil derfor ofte være nødvendigt, at man tager kontakt direkte til banken, der står klar til at skræddersy et tilbud til den specifikke lånesituation. Basisbank har også gode tilbud til studerende og seniorgruppen. Banken er omfattet af indskydergarantien.
 

Privatlån

Hos Basisbank har du mulighed for at optage privatlån med en løbetid på op til 5 år. For at få mulighed for at optage et privatlån i banken skal du samle dine almindelige bankaktiviteter i Basisbank. Summen figurerer som nævnt ikke på hjemmesiden, men oprettelsegebyret ligger på 1.000 kr. for et lån på op til 25.000 kr. og på 2000 kr. for højere beløb. Den årlige debitorrente ligger på mellem 8,46-21,32%.
 

Billån

Billånene hos Basisbank har en løbetid på op til 7 år. De bliver billigere, jo mere du har mulighed for at give i udbetaling. Som boligejer kan det være nemmere at optage et billån, eftersom du kan udnytte din friværdi. Den årlige debitorrente ligger på mellem 7,71-13,10%. Du har mulighed for at låne op til 100% af bilens værdi, men banken tinglyser kun mellem 25-75 % af bilens værdi (min. 50.000 kr.), alt afhængigt af om du har boliglån i banken. Bemærk venligst, at der er en del udgifter forbundet ved at oprette lånet.
 

Kassekredit og forbrugslån

Basisbank tilbyder kassekreditter, hvor renten ligger på mellem 9,58% og 24,59%. Som normalt ved kassekreditter betaler du kun af på det, du bruger. Du bestemmer selv, hvilken konto du ønsker kassekreditten tilknyttet. Du har også mulighed for at optage et forbrugslån hos Basisbank. Der er en årlig debitorrente på mellem 7,44-23,87%.
 
Kontaktoplysninger:
Basisbank A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV
Tlf. + 45 70 22 09 29
kundecenter@basisbank.dk