BRFkredit

BRFkredit
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

BRFkredit har en lang historie bag sig, idet de påbegyndte deres udlånshistorie allerede i 1797. Dermed var de også den første kreditkasse i Danmark, hvilket har været med til at give dem en høj integritet på markedet. BRFkredit tilbyder i dag primært finansiering af fast ejendom til privat- og erhvervskunder.
 

Boliglån

Som specialister inden for boliglån kan du forvente dig en ekspertviden og et opdateret syn på sagen, når du vælger BRFkredit. For dem, der er i gang med at lede efter bolig, er der en del info at finde. Det særlige ved BRFKredit er netop, at de oven i den økonomiske vejledning også tilbyder en juridisk og byggeteknisk rådgivning i forbindelse med boligkøb. For at få lov til at optage et boliglån skal din daglige økonomi gennemtjekkes. Som regel ved boligkøb vil du benytte dig af et realkreditlån på op til 80% af beløbet, mens et boliglån typisk vil ligge på de sidste 15% af beløbet. De sidste 5% skulle du gerne selv have opsparet.


Da lånets sikkerhed er ringere ved boliglån, er renten også dårligere end ved realkreditlånet, hvorfor det kan være en fordel at opprioritere afbetalingen af et boliglån frem for realkreditlånet. Du kan også vælge at supplere dit realkreditlån hos BRFkredit eller benytte dig af muligheden for at låne i din bolig. Løbetiden på et variablet forrentet boliglån er på op til 30 år, mens de fastforrentede boliglån ligger på 25 år.

Boligkredit, obligationslån, kontantlån og rentetilpasningslån

BRFkredit tilbyder også lån i din friværdi, hvis du har en sådan. Der er her tale om den såkaldte boligkredit. Det kan være en måde at frigøre gæld på, således at du f.eks. i stedet for både at have penge og gæld i banken kun har gæld med mulighed for en boligkredit, hvis du nu skulle få brug for det. Hos Basisbank har du mulighed for at optage et obligationslån med en fast eller variabel rente. Du kan også få obligationslån med op til 10 afdragsfrie år. BRFkredit tilbyder dig også kontante lån med en fast eller variabel rente samt de såkaldte rentetilpasningslån. For at få de konkrete rentesatser skal du rådføre dig hos banken.
 
Kontaktoplysninger:
BRFkredit
Klampenborgvej 205
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. + 45 45 93 45 93
brfkredit@brf.dk