Coop bank – Danmark

Coop
 
12345 7 snitt: 4,00

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Coop bank er en del af Coop Danmark A/S, som er den største detailhandelsvirksomhed i dansk dagligvarehandel med en markedsandel på 42%. Bl.a. ejes kendte kæder som Kvickly, Superbrugsen og Irma blandt andre af Coop Danmark. Baggrunden for at opstarte en bank er inspireret af andre europæiske supermarkedskæder. Det er et initiativ, hvor man forsøger at forene forskellige services, og det har vundet indpas forskellige steder på kontinentet. I dag tilbyder Coop Bank bankservice i 1.200 butikker. Her kan du både hæve og indsætte kontanter og få udleveret gratis konvolutter til indsendelse af indbetalingskort og checks. Dog skal man ikke forvente en personlig service i butikkerne. De har ikke selvstændige filialer, men tilbyder kundeservice både online og pr. telefon. Er du kunde i Coop Bank, kan du naturligvis drage fordel af en masse rabatter og tilbud på dagligvarer i Coop Danmarks butikker. For at blive kunde i Coop Bank skal man være medlem af Coop, hvilket koster 200 kr., som refunderes ved udmelding. Foruden lån tilbyder Coop en høj rente på dine indlån i form af en højrentekonto.
 

Forbrugslån

Hos Coop Bank har du mulighed for at tage et forbrugslån på op til 100.000 kr. Løbetiden ligger på 1-8 år, alt afhængigt af lånets størrelse. Pt. er der tale om et lån med en fleksibel rente, og debitorrenten ligger på 10,921%. For at optage lånet kræves det, at du bor i Danmark og ikke har betalingsanmærkninger i RKI. Desuden skal du afdrage på lånet hver måned.
 

Kassekredit

Coop tilbyder en kassekredit på op til 20.000 kr. Debitorrenten ligger på 10,92%. Kassekreditten gives udelukkende til kunder over 18 år. Såfremt du ikke er medlem af Coop, koster Coop-kontoen, som følger med, 500 kr. om året. Er du medlem, er den til gengæld ganske gratis. Som altid betaler du kun af på det beløb, som du rent faktisk bruger af din kassekredit. Bruger du ingen penge, har du ej heller udgifter.
 
Kontaktoplysninger:
Coop Bank A/S
Roskildevej 65
2620 Albertslund

Tlf. + 45 4386 1111
kundeservice@bank.coop.dk