Danske Bank

Danske bank
 
12345 4 snitt: 3,75

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Danske Bank er den største bank i Danmark og er også en af de førende på det europæiske marked. Banken tilbyder tre forskellige banktyper: Personal Banking, Business Banking og Corporates & Institutions. Alle tre typer er landsdækkende services. Danske Bank har en meget fin oversigt over de forskellige lånemuligheder, så du nemt kan se, om der er noget, der passer til dine specifikke behov. Pt. har Danske Bank omkring 3,8 mio. privatkunder og en stor del erhvervskunder og kunder fra offentlige institutioner.
 

Forbrugslån og kassekredit

Forbrugslånene har en løbetid på 5 år med mulighed for to afdragsfrie måneder om året samt mulighed for at tilbagebetale lånet, når du har lyst. Rentesatsen ligger på 9,31-15,98%. Danske Bank har en række varianter inden for privat- og forbrugslån. Danske Bank tilbyder også en kassekredit, som er en anden måde at låne penge på, hvilket kan være interessant for dig, der ønsker en reservebeholdning, men som ikke har konkrete planer om at bruge pengene. Skulle uheldet imidlertid være ude, kan du benytte dig af kassekreditten. Imodsat fald koster lånemuligheden dig intet, hvorimod et almindeligt forbrugslån skal afbetales hver måned, hvad enten du bruger pengene eller ej. 18-27-årige har mulighed for at få kassekreditter på op til 50.000 kr.
 

Billån og billeasing

Danske Bank tilbyder at finansiere enten dit bilkøb eller billeje. Den årlige debitorrente på et billån ligger i intervallet 5,10-12,55%. Bilen kan både være brugt eller ny og skal betales tilbage i løbet af 10 år. Du har mulighed for at låne op til 100% af beløbet og kan vælge to afdragsfrie måneder om året. Danske Bank tilbyder billeasing gennem Nordania Finans, der benytter sig af en standardsamarbejdsaftale med FDM. Billeasing er for dem, som altid gerne vil køre i den nyeste model, som ønsker sig sikkerhed samt en bil, som altid fungerer. Leasing er samtidig en velegnet løsning til dem, der kun har behov for en bil i et specifikt tidsrum.
 

Boliglån og andelsboliglån

Danske Bank har igen et stort udvalg inden for denne lånetype. Du kan bl.a. også opnå lån til nybyggeri. Tag et kig på de mange varianter. Før du bliver tildelt et lån, vil din økonomiske situation altid blive analyseret.
 
Kontaktoplysninger:
Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
1092 København K

Tlf. + 45 70 123 456
danskebank@danskebank.dk