Ekspres Bank

Ekspres Bank
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Ekspres Bank er specialiseret i udlån og private kreditter. Overordnet set så blander de sig ikke i, hvad pengene skal bruges til. De er en af de førende låneinstitutter på markedet, selvom der er tale om en relativ ung bank, som fik sin banklicens tilbage i 2007. Dog gik Ekspres Bank tidligere under navnet HandelsFinans, som blev etableret i 1987, der var en del af Danske Bank. Dét giver samlet set Ekspres Bank 25 års erfaring på det danske marked. I dag er Ekspres Bank ejet af Laser Group, som hører under Galeries Lafayette samt BNP Paribas, en af de allerstørste banker på verdensplan.
 

Forbrugslån

Du kan låne fra 5.000 og op til 300.000 kr. hos Ekspres Bank, og der er en maksimal løbetid på 6 år. Du kan bruge pengene, lige som du vil, og du behøver ikke stille sikkerhed for lånet. Pt. er debitorrenten mellem 13,79-18,38%. Stiftelsesgebyret ligger på mellem 1-8% og er på min. 500 kr.
 

Samlelån og dertilhørende krav

Ekspres Banks samlelånstilbud er en mulighed for dig, der ønsker at samle de små lån i ét stort, hvorved du kan spare penge og samtidig få et bedre overblik over din økonomi. Ofte er det dyrere at have mange små lån end ét stort. Samlelånene ligger på mellem 75.000-500.000 kr. For at ansøge om lånet skal du indsende den seneste lønseddel og årsopgørelse. Den påkrævede minimumsindkomst for husstanden ligger på 250.000 kr. Debitorrenten ligger på 7,22-17,22% og er variabel i lånets løbetid. Oprettelsegebyret af lånet ligger på 1%.

VISA ONEcard + Manchester United VISA-kort

Ekspres Bank tilbyder også kreditkort, hvor du kan vælge mellem VISA ONEcard og Manchester United VISA-kort. Med førstnævnte har du mulighed for at hæve op til 40.000 kr. Som ved alle andre kreditkort betaler du først, når du rent faktisk går hen og bruger pengene. Du kan selv fastsætte procentsatsen, som du betaler tilbage pr. måned. Ønsker du at betale 100% af, undgår du helt renter. Du har mulighed for at få et lån, hvor der er afdragsfrihed i 45 dage. Med Manchester United-varianten har du mulighed for at opnå en række fordele, hvis du er klubfan. Se nærmere på Ekspres Banks hjemmeside.
 
Kontaktoplysninger:
Ekspres Bank A/S
Oldenburg Allé 3
2630 Taastrup
Tlf. + 45 70 23 58 00