Jyske Bank – Danmark

Jyske bank
12345 3 snitt: 4,00

Loading...
[WPCR_INSERT]
 
Jyske Bank er det tredjestørste pengeinstitut på det danske marked og tilbyder finansielle løsninger til såvel private som små og mellemstore virksomheder. Det er en bankvirksomhed, som også har filialer i udlandet. Banken blev grundlagt i 1967 i Silkeborg, hvor fire danske banker i Kjellerup- og Silkeborgområdet valgte at fusionere, og flere er blevet indlemmet i samarbejdet siden da. Denne danske bank er bygget på filosofien om at være ”åben og hæderlig” samt ”anderledes og uhøjtidelig”. Jyske Bank var i 2008 eksempelvis den første bank på verdensplan, der etablerede en webbaseret TV-station.
 

Boliglån

Kunder hos Jyske Bank tilbydes fem muligheder inden for boliglån, de såkaldte prioritetslån. De er alle nemme at opsige eller lægge om. Du kan låne op til 80% af din boligs værdi – 60%, hvis der er tale om et sommerhus. Du har mulighed for afdragsfrihed på op til 10 år og kan vælge op til 30 års løbetid. De fem prioritetslån varierer imellem at have fast eller variabel rente og har hver især forskelligartet tilpasningsgrad og renteloft. Jyske Bank tilbyder også lån til andelsboliger, til ombygning og til nybyggeri. Der er flere muligheder, hvor du kan kombinere med realkreditlån. Jyske Bank har oplistet en række afdragsmuligheder inden for nybyggeri og ombygning, som er værd at se nærmere på, hvis du går med sådanne planer. Bl.a. er der et håndværkerfradrag på 15.000 kr. om året pr. person.
 

Billån og privatleasing

Jyske Bank tilbyder billån med en variabel rente, og billånet tager gerne udgangspunkt i fast ejendom, som derved faciliterer en billigere rente. Privatleasing gennem Jyske Bank realiseres i samarbejde med Easyfleet.
 

Forbrugslån

Jyske Bank tilbyder naturligvis også almindelige forbrugslån. Forbrugslånenes rentesats varierer mellem 8,5-15,5%. Stiftelsesomkostningerne ligger på 600 kr. En lånemulighed er det såkaldte totallån, hvor du undgår at betale af på de penge, du rent faktisk har. Det lader sig gøre ved at samle alle dine penge på én konto, dog med mulighed for op til ti underkonti, som måske giver dig et bedre overblik. Derudover er der også rabat at hente, hvis man er ung mellem 18-27 år.
 
Kontaktoplysninger:
Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

Tlf. + 45 89 89 89 89
kontakt@jyskebank.dk