Den Jyske Sparekasse

Jyske sparekasse
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Den Jyske Sparekasse blev grundlagt i 1872 som Grindsted-Grene og Omegns Laane-Sparekasse, hvor den bl.a. havde hovedsæde i forskellige lokaliteter i og omkring Grindsted, bl.a. i præstegården. I dag har banken stadig hovedsæde i Grindsted, men går under navnet Den Jyske Sparekasse. Navnet blev ændret tilbage i 1989. I løbet af 2000’erne fusionerede banken med flere mindre lokale banker, herunder Sparekassen Løgumkloster, Sparekassen Farsø o.a. Dermed er den blevet den største sparekasse i Danmark og det tiendestørste pengeinstitut i landet, og den proklamerer sig selv som værende en ”nærværende” bank, der bl.a. tæller den ”personlige kontakt” til de pågældende kunder.
 

Billån

Du har mulighed for at optage billån i sparekassen. Renten på billånet tilbydes til 6,08% ved en udbetaling på 20%. Oprettelsesgebyret ligger på 1.500 kr. Skal du låne mere end 20%, vil renten placere sig mellem 7,4-14,97%. Som en anden vigtig ting er det også værd at have med i overvejelserne, at Den Jyske Sparekasse kan tilbyde forsikringer til bilen.
 

Boliglån

Den Jyske Sparekasse tilbyder det såkaldte BoligkøbPlus-lån. I den forbindelse har du også mulighed for at gøre brug af Flyttekassekreditten på 50.000 kr. til kun 3% i rente. Boliglånenes rente ligger på mellem 5,3-13,32%. Der tilbydes også andelsboliglån med en rente på 5,31%. Der er ikke opgivet løbetider og maksimumsbeløb på den pågældende hjemmeside, hvorfor man bør kontakte banken direkte.
 

Energilån

De såkaldte energilån giver dig mulighed for at låne penge til energiforbedringer til din bolig. Det kan være i forbindelse med tiltag, som giver dig mulighed for at udnytte solenergi, vindenergi, jordvarme eller renovationer, som isolerer din bolig bedre. Renten for disse er 5,61%.
 
Forbrugslån og kassekredit samt MYstep-kunder
Den Jyske Sparekasse tilbyder kassekreditter på op til 25.000 kr. og forbrugslån på det dobbelte. Hvis du er MYstep-kunde, vil det være ganske gratis at oprette lån og kassekreditter, og du tilbydes en særlig lav rente. Den normale rentesats ligger på mellem 8,46-20,05%, mens MYstep lån og kreditter har en lav rentesats på 7,45%. For at være MYstep-kunde skal du dog være under 28 år. Den såkaldte lønkredit er en kredit, som giver dig mulighed for hurtige køb. Her ligger renten pt. på mellem 7,67-17,21%.
 
Kontaktoplysninger:
Den Jyske Sparekasse
Borgergade 3
7200 Grindsted

Tlf. + 45 7672 0999
djs@djs.dk