Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Lån & Spar Bank er en bank, som har en lang historie bag sig. Der er tale om en dansk bank, som blev grundlagt helt tilbage i 1880. Mange af bankens nuværende kunder er medlemmer af fagforbund som FTF eller Akademikerne. I 1990 gik Lån & Spar Bank fra at være en sparekasse til at blive et bankaktieselskab. Banken har relativt få filialer, men tilbyder et samarbejde med organisationer og foreninger såsom Lærerforeningen og Dansk Magisterforening.
 

Billån

Lån & Spar Bank tilbyder billån med en fast eller variabel rente fra 9,84-12,55%, hvis udbetalingen er mindre end 20% af det samlede beløb. Den ligger på 7,13-9,79%, hvis udbetalingen er 20% eller derover. Du kan optage lån til både nye og gamle biler. Hvis der er tale om privatbiler med gule nummerplader, skal der min. lægges 35% til udbetalingen. Det koster 4.500 kr. at etablere lånet.

Boliglån

Lån & Spar Bank tilbyder forskellige lånearrangementer i forbindelse med din bolig. Du kan således låne penge til ombygninger, til opbygning af nye andels- og ejerboliger samt til sommerhuse og til forældrekøb. Et standardlån til en ejerbolig giver dig mulighed for 10 afdragsfrie år samt 30 års løbetid. Du kan få lov at låne hele beløbet, og du vælger helt selv, om det skal være med fast eller variabel rente. Lån & Spar Bank samarbejder med Totalkredit, så du har mulighed for at kombinere dit boliglån med et realkreditlån. Renterne for boliglån svinger fra 3,8-12,01% Derudover er der også attraktive lån til unge, som måske kan være interesseret i at købe en andelsbolig.
 

Privatlån og kassekredit

Lån & Spar Bank tilbyder også privatlån. Som regel blander banken sig ikke i, hvad du vil låne penge til, hvis ellers du har styr på din økonomi. Debitorrenten ligger på mellem 6,14-17,27%. For at oprette lånet er der et gebyr på 2.500 kr. Lån og Spar Bank tilbyder også en lønkonto med kassekredit. Kontakt gerne banken for at få nærmere oplysninger herom.
 
Kontaktoplysninger:
Lån & Spar Bank A/S
Højbro Plads 9-11
1200 København K

Tlf. + 45 3378 2000