Nordea

Nordea bank
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Nordea er en bank, hvis primære område er Norden samt Østersøregionen, og hovedsædet ligger i Stockholm. Nordea blev grundlagt i 1997 og er en fusion af den finske Merita Bank og den svenske Nordbanken. I 2000 blev fusionen udvidet til også at gælde den danske Unibanks moderselskab, Unidanmark. Sidenhen er også norske Christiania Bank blevet inkluderet i det skandinaviske samarbejde. Nordea er en forkortelse af Nordic Ideas.
 

Boliglån

Hos Nordea har du mulighed for at låne op til 100% af din nye boligs værdi. Den såkaldte Nordea Prioritet er et boliglån, hvor der tilbydes den samme rente på ind- og udlån. Du har også mulighed for at opnå perioder med afdragsfrihed. Etableringsprisen ligger på 3.680 kr., og den variable rente på 6,45%. Der er også mulighed for at opnå et andelsboliglån med op til 10 år med afdragsfrihed samt en løbetid på op til 30 år. Der tilbydes endvidere obligationslån, som er et realkreditlån med en fast rente i hele lånets løbetid. Derudover eksisterer også den såkaldte byggekonto, hvor du har mulighed for at finansiere nybyggeri eller en tilbygning. Renten for dette ligger pt. på 9% og er en variabel rente.

Privatlån og forbrugslån

Løbetiden på Nordeas privatlån ligger på 3-10 år. For at opnå et sådant lån skal du være fyldt 18 år og have en sund økonomi. Der er ikke sat noget øvre loft på privatlånene. Renten svinger mellem 13,5-17,7%. Hertil skal medregnes diverse dokumentomkostninger. Et andet produkt er de såkaldte check-in-lån for de 18-28-årige, som er et alternativ til kassekreditter. Her får unge mulighed for at låne større beløb til rejser og møbler med mere. Forbrugslånet er lidt billigere end privatlånene med en variabel rente på 10,25%.
 

Bådlån

Nordea tilbyder ligeledes bådlån, hvor du har mulighed for at få finansieret op til 80% af din nye eller brugte båd. Det er påkrævet, at båden er kaskoforsikret, samt at båden plus tilbehør stilles som pant. Løbetiden er her 15 år minus bådens alder.
 
Kontaktoplysninger:
Nordea Bank Danmark A/S
Christiansbro
Strandgade 3
Postboks 850
0900 København C

Tlf. + 45 33 33 33 33