Nordfyns Bank

Nordfyns Bank
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Nordfyns Bank er, nøjagtigt som navnet indikerer, en sand lokalbank fra Nordfyn. Dens 8 filialer er alle lokalt forankret i den fynske landsdel, nærmere betegnet Nordfyn og Odense. Da banken blev grundlagt i 1897, gik den under navnet Bogense Bank. I 1936 fusionerede den imidlertid med Nordfyns Handels- og Landbobank, men først i 1985 opnåede den sit nuværende navn, Nordfyns Bank. Det er kendetegnende for bankens hjemmeside, at de aktuelle renter ikke er oplyst under selve lånet, men derimod ligger i en fane for sig selv. Det samme gælder for gebyrerne. Stiftelsesgegyret ligger normalt på 2% med et minimumsbeløb på 850 kr. Banken har som de fleste lokalbanker særlige tilbud til unge, bl.a. de 18-29-årige, der lokkes med tilbud som en kassekredit på op til 25.000 kr. og fordelagtige forsikringspriser. I banken kan der også etableres en ungdomskonto for de 10-17-årige, der eventuelt ønsker at indsætte alt fra konfirmationspenge til løn fra diverse fritidsjobs. Der eksisterer også en bedsteforældreordning med en såkaldt børnebørnskonto, hvor der ikke er et indskudskrav.
 

Boliglån

Nordfyns Banks almindelige boliglån har en løbetid på max. 20 år, mens prioritetslånet sigter mod dem, der har en mere fleksibel ejendomsfinansiering, hvor man kun låner 80%, hvorfor man kan opnå 10 år med afdragsfrihed samt en løbetid på 30 år. Dette lån er særligt anvendeligt til forældrekøb. Nordfyns Bank samarbejder bl.a. med Totalkredit, som tilbyder de komplementerende realkreditlån. I forbindelse med boligkøb tilbyder banken rådgivning. I prislisten over de forskellige gebyrer kan du se flere detaljer om de udgifter, du bør iberegne i forbindelse med et boliglån.
 

Billån

Billån kan opnås gennem Nordfyns Bank til både brugte og splinternye biler. Debitorrenten på billånene ligger på mellem 9,31% og 15,31%.

Forbrugslån og kassekredit
 
Renten til forbrugslånene ligger på 9,84-18,68%. Ønsker man eksempelvis at høre nærmere om løbetider og rater for kassekreditterne, kan det varmt anbefales, at man tager direkte kontakt til banken, der står klar til at skræddersy et tilbud, der passer netop til din situation.
 
Kontaktoplysninger:
Nordfyns Bank
Adelgade 49
5400 Bogense

Tlf. + 45 5948 9300
bank@nordfynsbank.dk