Nørresundby Bank – Danmark

Nørresundby Bank
12345 (Inga röster)

Loading...
[WPCR_INSERT]
 
Nørresundby Bank er opkaldt efter byen nord for Limfjorden, som den er grundlagt i tilbage i 1897/1898. Der er tale om en mindre bank med en stærk tilknytning til lokalsamfundet, og som derfor tilbyder en anden form for service til sine kunder af selvsamme årsag. Det er en bank, som står for en god personlig kontakt og frihed til kunderne. Analyse Danmark har i øvrigt kåret Nørresundby Bank for at have den bedste kundeservice.
 

Billån

Nørresundby Banks billån er fleksible. Det bevirker, at du kan vælge, om du ønsker hele beløbet finansieret af banken, eller om du ønsker at lægge 20% til udbetalingen. Renterne ligger mellem 4,45-6,95%, ved min. 20% i udbetaling. Har du mindre end 20% til udbetalingen, ligger renten på mellem 5,95% og 8,95%.
 

Boliglån

Boliglån, prioritetslån og andelsboliglån udbydes ved en min. sum på 100.000 kr. og uddeles kun i de tilfælde, hvor lånemodtageren kan stille med pant i form af fast ejendom eller andel i en andelsforening. Lånene bliver risikokvalificeret, før lånet kan modtages. De kaldes hos Nørresundby Bank for ”gule lån”. Debitorrenten ved normale boliglån er 5,04-9,31%, hvor andelsboliglånene kører med en sats fra 5,04-7,08%. Banken tilbyder også lån til nybyggeri og til de såkaldte forældrekøb, hvor barnets boligkøb finansieres af et lån, som forældrene tager, da de ofte har bedre forudsætninger for at opnå favorable lån i kraft af deres indkomst og friværdi.
 

Forbrugslån og kassekreditter

Til sidst tilbydes der almindelige forbrugslån, og de har en rente på mellem 7,75-18%. Du har også kassekreditmuligheden, hvor du kan låne op til 50.000 kr. med en løbetid på 5 år. Du har endvidere mulighed for at låne penge fra det fyldte 18. år. Nørresundby Bank har nogle særlige tilbud til børn og unge såsom konti for de 0-12-årige, for de 13-17-årige og for de 18-27-årige. Før du kan blive tildelt et lån, vil banken lave en vurdering af din økonomi. Denne jyske bank har proklameret, at de tænker uden for boksen, hvorfor de vælger at se på den individuelle sag for at finde det lån eller den form for kredit, som passer allerbedst til den enkelte kunde.
 

Kontaktoplysninger:
Nørresundby Bank
Torvet 4
9400 Nørresundby
Tlf. + 45 98 70 33 33
POST@NRSBANK.DK