PenSam

Pensam bank
 
12345 1 snitt: 2,00

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

PenSam er egentlig en livsforsikring og pensionskoncern fra Furesø Kommune. I dag består PenSam af PenSam Liv A/S, PenSam Bank A/S, PenSam Forsikring A/S og Bymose Hegn Hotel og Kursuscenter. PenSam Liv blev oprettet i 1990 som et alternativt pensionsprodukt. Samme år blev også PenSam Bank etableret.
 

Boliglån

PenSam tilbyder lån til ejerbolig, andelsbolig samt ombygning. Derudover kan selskabet også guide dig i dine boligkøb. Du kan f.eks. få et realkreditlån, hvor du låner 80% af din bolig med pant i fast ejendom. Løbetiden vil her typisk ligge på 20-30 år. Som regel har disse lån en fast rente, men det kan dog også være et rentetilpasningslån. Ligeledes har du mulighed for at vælge perioder med afdragsfrihed. Derudover kan du vælge et boliglån, hvor debitorrenten ligger på mellem 5,35-6,92%, alt afhængigt af om du låner hele beløbet eller blot 80%. Dernæst kommer den såkaldte boligkredit, hvor du selv bestemmer, hvornår du vil betale af. Igen varierer renten af, hvor stor en sum du har til udbetalingen, og den svinger procentvis mellem 5,35-6,92%. Med boligkreditten har du mulighed for at få op til 10 afdragsfrie år. Endelig tilbyder PenSam i forbindelse med boliglån prioritetslånet, hvor du kan bruge din ejerbolig som pant til at få udbetalt penge til ombygninger, energiforbedringer eller lignende. Til dette formål kan du også gøre brug af din friværdi.
 

Billån

Et billån hos PenSam kan starte ud med et såkaldt lånebevis, som er gyldigt i 6 måneder, hvor du kan gå ud til bilforhandleren og vælge for en sum pålydende dit lånebevis. Med dette lånebevis følger samtidig et gavekort til bilsyn hos Applus. Da PenSam også er et forsikringsselskab, kan du gøre brug af en 50% rabat på din bilforsikring, hvis din bil vel at mærke er finansieret gennem PenSam Bank. Du har mulighed for at låne op til 100% af bilens værdi, uanset om det er en ny eller gammel bil, og få op til 10 års løbetid minus bilens alder. Alt afhængigt af hvor meget du har til udbetalingen, vil debitorrenten ligge på mellem 4,58-8,7%.
 

Forbrugslån

PenSam tilbyder forbrugslån på op til 100.000 kr. med en løbetid på max. 10 år samt en debitorrente på mellem 8,78-14,20%.
 
Kontaktoplysninger:
PenSam
Jørgen Knudsens Vej 2
3520 Farum

Tlf. + 45 4439 3939
pensam@pensam.dk