Selene Finans

Selene finans
12345 23 snitt: 3,61

Loading...
 
[WPCR_INSERT]
 Selene Finans er et dansk finansieringsselskab, som har mere end 20 års erfaring inden for området. Du kan ansøge om lån via en online blanket, og din låneansøgning vil typisk bliver behandlet samme dag. Et eventuelt lån vil blive oprettet gennem Basisbank A/S. Som hos mange andre låneselskaber har du mulighed for at få et lånetilbud, inden du beslutter dig. Du finder bl.a. hos Selene Finans en praktisk chat-funktion, hvor du kan kommunikere direkte med en medarbejder. Selene Finans benytter sig af NemID, og du kan således betale dine afdrag via netbank.
Privatlån og dertilhørende krav
 
Selene Finans tilbyder standardlån på mellem 3.000-75.000 kr., og der skal ikke stilles sikkerhed for lånet. For at få godkendt låneansøgningen skal du være over 18 år, have en fast årsindkomst, og du må ikke have betalingsanmærkninger i f.eks. RKI. Bemærk, at der ved låneansøgninger over 50.000 kr. skal medsendes en lønseddel (den seneste) som dokumentation. Godkendes lånet, kan du bruge pengene til lige det, du vil. Selene Finans tilbyder en fortrydelsesgaranti i henhold til kreditaftaleloven, hvor du kan fortryde låneaftalen inden for 14 dage. Den pålydende rente ligger på 0,8-1,80% pr. md. eller 9,56-21,60% pr. år, mens den effektive debitorrente ligger på mellem 9,99-23,87%. Du har mulighed for at taste din forespørgsel ind for at få en beregning på dit lån. Derudover bør du medregne forskellige ekstraudgifter såsom en stiftelsesudgift på 8% eller mindre beløb for betaling med f.eks. et indbetalingskort eller en check. Perioden for lånene er på min. 1 år og max 6 år.
 

Tryghedsforsikring

Selene Finans tilbyder også en tryghedsforsikring, som du for 6% af den månedlige ydelse har mulighed for at tilvælge. Det er et tilbud til dem, som foretrækker at være på den sikre side. Denne forsikring beskytter dig mod manglende indkomst pga. ufrivillig arbejdsløshed, uarbejdsdygtighed som følge af akut sygdom eller ulykke, hospitalindlæggelse eller dødsfald. Det kan være en måde at beskytte sin familie på i forbindelse med, at der optages et nyt lån.
 
Kontaktoplysninger:
Selene Finas ApS
Låneformidler for Basisbank A/S
Teglholm Allé 15
2450 København SV

Tlf. + 45 70 20 58 22
adm@selenefinans.dk