Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel
12345 (Inga röster)

Loading...

[WPCR_INSERT]

Sparekassen for Vrå og Em Sogne blev etableret tilbage i 1871. I 2001 blev Sparekassen Vendsyssel en realitet i forbindelse med en fusion mellem Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse, og der er således tale om en bank med rødder, der går langt tilbage i historiebøgerne. Af bankens særlige kundeordninger kan nævnes Focus Plus, som sigter mod unge mellem 18-27 år, og Vendsyssel 55 Plus for de mere modne kunder. Endelig er der også Vendsyssel Plus, som sigter mod alle de andre kundesegmenter, der befinder sig midt imellem disse to aldersgrupper. For at blive en del af Vendsyssel Plus skal du have din primære lønkonto (NemKonto) i banken, garantbeviser for minimum 10.000 kr. samt minimum tre låne-, opsparings- eller forsikringsprodukter. Som Pluskunde får du til gengæld adgang til gode renter og en masse serviceydelser ganske gratis, såsom netbank, Mastercard/VISAkort og muligheden for at hæve omkostningsfrit i andre banker i hele landet.
 

Boliglån

Sparekassen Vendsyssel samarbejder med Totalkredit om boliglån. Totalkredit tilbyder realkreditlån med en variabel eller fast rente og giver dig muligheden for at låne til køb, nybyggeri og ombygninger. Der tilbydes et boligbevis, så du på forhånd ved, hvor mange penge du har at handle bolig for, inden du tager hul på selve boligjagten. Sparekassen tilbyder et boliglån med 20 års løbetid med en variabel rente. Andelsboliglånenes løbetid er lidt længere, nemlig på op til 30 år. Hvis du ønsker at låne op til 60% af din bolig, er renten for lån til ejer- eller andelsboliglån på mellem 5,5-9,6%.
 

Forbrugslån og billån

Forbrugslån hos Sparekassen Vendsyssel ligger med en rente på mellem 8,6-23,9%. For de fleste lån er der et oprettelsesgebyr på 1.250 kr., og dertil kommer et par procenter i kommission. Billån ligger med en rente på 8,10-12,25%. Det er som ny kunde ikke helt så nemt at finde konkrete oplysninger om hverken forbrugslån eller billån på sparekassens hjemmeside, så vi opfordrer, at man tager direkte kontakt til banken for at få nærmere oplysninger herom.
 

Forsikringer

Sparekassen Vendsyssel tilbyder også en del forskellige typer forsikringer, som måske kan være interessante i forbindelse med optagelse af lån. Der er således forsikringer til bil, hus, ulykkesforsikringer samt rejseforsikringer med mere.
 
Kontaktoplysninger:
Sparekassen Vendsyssel
Østergade 15
9760 Vrå

Tlf. + 45 82 22 90 00
mail@sparv.dk