Swedbank – Danmark

Swedbank
 
12345 3 snitt: 3,33

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Swedbank er en svensk bank, som blev oprettet som Sveriges første sparekasse i 1820 i Gøteborg. I dag er det en bank med 8 mio. privatkunder og 600.000 erhvervskunder, hvilket betyder, at det er Sveriges største, målt på antallet af kunder. Hovedkontoret er placeret i Stockholm. I dag opererer banken primært – foruden Sverige – i Litauen Letland og Estland. Desuden har den nichevirksomheder i Danmark, Norge, Kina, Finland, USA, Luxembourg, Spanien, Ukraine og Rusland. I Danmark åbnede Swedbank i 2005. Titlen som nichebank betyder, at den primært henvender sig til kunder, der er bosat i Sverige, og som arbejder i Danmark, det vil sige pendlere. Dog er der også flere og flere bosatte i Danmark, som bliver kunder hos Swedbank. Særligt andelsboliglånene er attraktive. Foruden de nedenstående lån tilbyder Swedbank også forbrugslån og kassekreditter.
 

Andelsboliglån

Da andelsboliglånene er Swedbanks primære område, kan du foruden at opnå lave renter få en specialiseret rådgivning på området. Swedbank har bevidst ønsket, at man skulle tilbyde et enkelt produkt, hvorfor de alene tilbyder andelsboliglån eller andelsboligkredit (og ikke fast rente eller renteloft). Renten er variabel og ligger i øjeblikket på 4,20%. Du har mulighed for at låne op til 90% af beløbet. Det er påkrævet, at man har en lønkonto i banken. Løbetiden ligger på op til 30 år, hvor de første 10 kan være med afdragsfrihed, dog kun hvis du ikke låner mere end 80% af beløbet. Swedbank har som pendlerbank også boliglån i Sverige, og de har derfor også mulighed for at give dig personlig rådgivning i forbindelse med boligkøb i Sverige.
 

Andelsboligkredit

Du har mulighed for at få en andelsboligkredit, hvis du har friværdi i din andelsbolig. Renten er variabel, og løbetiden er 30 år. Da der er tale om en kredit, betaler du kun af på de penge, du rent faktisk bruger.

Billån

Swedbank giver udelukkende lån til biler, som enten er A-, B- eller C-mærkede i henhold til Færdselsstyrelsens energimærkeordning. Alternativt kan du låne til en elbil. Du kan låne op til 90% af beløbet til en variabel rente. Løbetiden er max. 7 år for en 2012/2013-model. For ældre biler reduceres lånetiden i henhold til bilens alder, dog må bilen højst være 6 år gammel.
 
Kontaktoplysninger:
Swedbank
Kalvebod Brygge 45
1560 København V

Tlf. + 45 8897 9000
info@swedbank.dk