Sydbank Danmark

Sydbank
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]
 

Sydbank A/S er den femtestørste bank i Danmark og har sit geografiske udgangspunkt i Aabenraa. Der er tale om en forholdsvis ung bank, som blev stiftet i 1970 i forbindelse med en fusion af fire lokalbanker, nemlig Den Nordslesvigske Folkebank, Graasten Bank, Folkebanken for Als og Sundeved samt Tønder Landmandsbank. Idéen med den sønderjyske regionalbank var at skabe en stærk lokalbank, som kunne modsvare de lokale erhvervsbehov. Banken har pt. 97 filialer i Danmark samt 5 stk. i Tyskland. Banken har fusioneret med bl.a. Århus Bank og Fynske Bank samt overtaget en del småbanker.
 

Boliglån

Som mange andre banker har Sydbank en bred palet af muligheder, når det drejer sig om boliglån. Ved boliglån kører banken med en løbetid på op til 20 år og en variabel rente. Dette lån er primært tiltænkt køb af privat bolig, men er også en mulighed for at finansiere nybyggeri og ombygninger. Sikkerheden for lånet hentes normalt i den selvsamme bolig. Pt. ligger renten på et almindeligt boliglån på mellem 5,61-8,77%. På prioritetslånene er det muligt at opnå en rente helt ned til 1,96-4,01%. Sydbank tilbyder også afdragsfrie lån på helt op til 10 år, hvor du kun betaler renter og administrationsbidrag. Et afdragsfrit lån kan f.eks. være velegnet til et forældrekøb, en båd eller sågar orlov. Som grænsebank tilbyder Sydbank også, som en af de eneste, lån til køb af bolig i Tyskland. Banken har 25 års erfaring på området. Således kan du eksempelvis få en boligkredit og bevare friværdien i din danske bolig, mens du sætter den tyske ejendom som pant. Boligkreditten kan fungere som en driftskonto i Sydbank Tyskland. Det kan være praktisk, når du skal betale diverse boligudgifter, eller hvis du f.eks. ønsker at udleje din bolig.
 

Billån

Vil du låne penge til køb af en bil, er det ikke påkrævet, at du har pengene til selve udbetalingen. Dog gælder det, at jo højere udbetalingsprocenten er, jo lavere bliver renten. Du bestemmer også selv, om det skal være en ny eller gammel bil. Jo nyere bil, jo længere tid har du til at betale lånet tilbage. Du har ligeledes mulighed for at opnå en løbetid på op til 10 år, hvis der er tale om en ny bil.
 
Kontaktoplysninger:
Sydbank A/S
Peberlyk 4
Postboks 1038
6200 Aabenraa

Tlf. + 45 7437 3737
info@sydbank.dk