Totalbanken

Totalbanken
 
12345 (Inga röster)

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Den lokale Totalbanken har sit geografiske udgangspunkt i Aarup, der ligger på Fyn. Her finder man også bankens hovedsæde. Banken har totalt set 10 filialer, bl.a. to stk. i Odense. Bankens historie går helt tilbage til 1911, og da banken i sin tid blev grundlagt, var det under navnet Banken for Aarup og Omegn. Kundekredsen kommer da også typisk fra kommuner såsom Odense, Assens eller Middelfart. Det er ikke altid så nemt at finde Totalbankens låneinformation på nettet, idet de oplysninger, man finder umiddelbart, er generelle beregninger. Ved de oplistede boliglån på hjemmesiden, videresendes man dog til samarbejdspartneren Totalkredit, som formidler lån for mange danske banker. Dér er det muligt at finde konkrete tal på lån.
 

Boliglån

Du har mulighed for at opnå almindelige boliglån hos Totalbanken. Banken tilbyder at udstede et boligkøberbevis, hvor du får overblik over, hvor stort et beløb du kan råde over i forbindelse med dit boligkøb. Totalbanken samarbejder med Totalkredit om at tilbyde de bedste kombinationer af realkreditlån og boliglån. Totalkredit tilbyder 5 forskellige lånepakker, spundet sammen af dels et boliglån og dels et realkreditlån, de varierer alt efter, om du ønsker en fast eller variabel rente. Undersøg derfor nøje, hvilken pakke der passer bedst til dine konkrete behov. Herudover tilbydes der lån til boligforbedringer.

Det kan være et nyt køkken, bad eller sågar en energibesparelse, som du finder et længere afsnit om på Totalkredits hjemmeside. Dér står bl.a. en del om efterisolering, varmestyring, udskiftning af varmekilder, lavenergivinduer og udluftning. Sidst, men ikke mindst tilbydes der også en låneomlægning, som er et felt, hvor der oftest kan spares en del penge. Det handler om at samle sine lån i ét stort lån og for eksempel modregne rede penge ved at oprette en slags kredit, som bevirker, at du stadig har et rådighedsbeløb, men undgår at betale af på det, før du rent faktisk bruger det. Pt. ligger den faste rente for et lån på op til 80% af din bolig med fast rente og med månedlige afdrag på 0,6125%.
 
Kontaktoplysninger:
Totalbanken
Bredgade 95
5560 Aarup

Tlf. + 45 6345 7000
post@totalbanken.dk