Totallån

Totallån
 
12345 6 snitt: 3,67

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

Totallån er et dansk bankinstitut, som tilbyder en online låneservice gennem deres samarbejdspartner Ekspres Bank A/S. For at kunne låne hos Totallån er det påkrævet, at du er fyldt 18 år, at du har en fast indtægt, ikke er registreret hos RKI eller Debitorregistret, og du skal have fast bopæl i Danmark. Alle former for låneansøgninger sker online via Totallåns hjemmeside. Totallån tilbyder én enkelt form for lån, nemlig forbrugslån.
 

Forbrugslån

Totallån tilbyder en enkelt type lån, og det er den almindelige form for forbrugslån. Du har mulighed for at låne mellem 3.000 og 75.000 kr. via NemID. Lånet skal betales tilbage i løbet af 1-6 år. Når først lånet er godkendt hos Totallån, skal du efterfølgende godkende det via NemID. Pengene bliver efterfølgende også udbetalt på din NemID-konto. Alt foregår således over nettet, og det er både meget lettilgængeligt og sikkert. Totallån har en udmærket sikkerhedspolitik, så du ikke skal være nervøs for ikke at have den personlige kommunikation. Låner du op til 20.000 kr., er det ikke nødvendigt at indsende yderligere dokumentation end ID med billede.

Der er ganske få bankinstitutter i Danmark, der tilbyder dette. Er lånet derimod på over 20.000 kr., skal du indsende en kopi af din seneste lønseddel. Kommunikationen foregår som sagt alene over mail, og oftest kan du forvente at få svar i løbet af 15 minutter. Som vanligt er det nemmere at opnå et lån, hvis I er to om at ansøge. Der vil være en 14 dages fortrydelsesret på aftalen. Debitorrenten er variabel, og i øjeblikket ligger den på 20,2%. Låner du f.eks. 10.000 kr. og ønsker at betale tilbage over 4 år, skal du betale 355 kr. pr. måned. Låner du derimod 55.555 kr. med en løbetid på 6 år, skal du afdrage med 1.406 kr. pr. måned. Et lån på 75.000 kr. med en løbetid på 2 år, koster dig pt. 4.098 kr. om året, hvor en løbetid på 6 år giver dig en månedlig udgift på 1.905 kr. Alle disse forskellige eksempler på lån formidles gennem Ekspres Bank.
 
Kontaktoplysninger:
Totallån
Tlf. + 45 70 23 58 06
kundeservice@totallaan.dk