Vestjysk BANK

Vestjysk BANK
 
12345 1 snitt: 3,00

Loading...
 
[WPCR_INSERT]

VestjyskBANK er en af de største banker i Danmark, og det betyder bl.a., at banken har etableret en række gode aftaler med samarbejdspartnere, hvad angår bolig, pension og investering. Der er tale om en stærk lokalbank fra Vestjylland, som bl.a. støtter lokale initiativer og tilbyder særlige sponsoraftaler for sportsfolk.
 

Billån

Hos VestjyskBANK har du mulighed for at låne penge til både brugte og nye biler. Banken giver dig mulighed for at tage lån i din friværdi i din bolig og derigennem finansiere bilen. De eneste krav, der stilles, er, at du som lånemodtager er over 18 år, og at der gennemføres en kreditvurdering. For billånene er der en årlig effektiv rente på 6,4%.
 

Boliglån

Hos VestjyskBANK har du mulighed for at låne de 20% af en bolig, som realkreditinstitutterne normalt ikke lader dig låne. Du kan vælge mellem forskellige typer af lån. Du kan eksempelvis vælge realkreditlån med fast rente, med variabel rente eller med variabel rente + renteloft. Den første type er for dem, som foretrækker de sikre lån, hvor de ved, hvad de skal betale hver gang. Løbetiden er på max. 30 år. For lån med en variabel rente kan man vælge, hvor ofte lånet skal tilpasses. Løbetiden kan svinge mellem 1-10 år. Den sidste type af boliglån er et lån, som har taget nogle elementer fra begge de to foregående typer. Der er tale om et lidt dyrere lån end det med en ren fleksibel rente, men til gengæld kan du vælge renteloft hvert 5. eller 10. år. Loftet ligger på enten 3,5 eller 5%.


 

Forbrugslån og kassekredit

VestjyskBANK tilbyder både forbrugslån og kassekreditter. Det sker altid med udgangspunkt i en kreditvurdering af deres kunder. Forbrugslån er ofte billigere end en kassekredit, mens en kassekredit kan være din forsikring, som dog måske aldrig kommer i brug, men så koster den dig heller ikke noget. Er du interesseret i de aktuelle renter, så hold øje med denne hjemmeside eller kontakt banken personligt.
 
Kontaktoplysninger:
Vestjysk Bank A/S
Torvet 4-5
7620 Lemvig

Tlf. + 45 9663 2000
post@vestjyskbank.dk