Lån uden sikkerhed

Langt de fleste mennesker får i løbet af deres liv brug for at låne penge. Ofte kan man lave en god aftale med sin bank om at låne pengene, men som regel kræver de en eller anden form for garanti, når man skal låne penge af dem.
 
Indimellem kan det være rart at låne nogle penge uden at skulle ”spørge om lov” eller skulle stille en eller anden form for sikkerhed.
 
Med et forbrugslån kan man måske få betalt en masse små-gæld af, så man kun skylder penge et sted. Man kan få realiseret sine drømme eller få købt nogle ting, som man står og mangler. Et forbrugslån er ofte meget nemt at ansøge om, når blot man opfylder de få krav, der er og man har hurtigt pengene i hånden. Dog skal man være opmærksom på, at man ofte betaler en større rente end ved andre lån og man skal naturligvis også undersøge, hvordan man får tilbagebetalt de penge, som man låner.
 


 

Forbrugslån i din egen bank

De fleste banker tilbyder, at du kan få et forbrugslån hos dem. Er du i forvejen kunde hos dem, kender de dig og du kan nemt få lavet et sådant lån. Det er forskelligt fra bank til bank, hvor meget du kan låne, hvor meget du skal betale i rente og hvor hurtigt du skal tilbagebetale lånet. Så snak med din egen bank først, hvis du er interesseret i et sådant lån. Ofte er ens egen bank nemmere at snakke med end andre banker.
 
Mange oplever dog, at deres egen bank ikke vil låne én flere penge. Det kan der være mange grunde til og nogle gange virker begrundelserne ret tynde. Derfor findes der rigtig mange andre udbydere af netop forbrugslån.
 

Forbrugslån andre steder

Står du og har brug for nogle penge her og nu? Med et forbrugslån kan du låne her og nu og du skal ikke stå til ansvar over for andre end dig. Er vaskemaskinen gået i stykker eller har du mulighed for at slå til på en lækker tilbudsrejse? Alt dette er muligt med et forbrugslån.
 
Ofte kan du låne op til 75.000 kroner uden sikkerhed. Fra du ansøger til du har svar på, om lånet er muligt, går det ofte kun 10 minutter. Pengene har du på kontoen dagen efter, hvis lånet bliver godkendt.
Det er super nemt og super hurtigt. Der er en lang række udbydere af forbrugslån, så brug lige 5 minutter på at tjekke de forskellige tilbud inden du ansøger. Der kan være stor forskel på, hvor meget du kan låne, hvor hurtigt du skal betale det tilbage og hvor meget du skal betale i rente. Vælg det lån der passer til netop dit behov her og nu.
 

Hvilke krav stilles der?

For at kunne komme i betragtning til et forbrugslån kræver de fleste udbydere, at du er fyldt 18 år og ikke er registreret som dårlig betaler i for eksempel RKI. Desuden er det et krav, at du er dansk statsborger og har en folkeregisteradresse. Derudover skal du have en e-mail-adresse, så de kan komme i kontakt med dig.
 


 

Hvad sker der, hvis ikke du betaler til tiden?

Når man optager et lån uden sikkerhed, er det vigtigt at gøre sig klart, at der netop er tale om et lån – altså noget, som skal betales tilbage. Derfor skal man naturligvis inden man ansøger om lånet gøre sig klart, om det overhovedet er muligt at betale pengene tilbage. Dem, der låner pengene ud, glemmer altså ikke, at de også vil have dem tilbage igen – ofte sammen med renter. Derfor er det vigtigt, at lave en aftale, som man også mener, at man kan holde.
 
Skulle der undervejs i tilbagebetalingen opstå vanskeligheder, skal man øjeblikkeligt kontakte dem, som man har lånt penge af. Ofte kan man få udsættelse en måned eller to, når man har vist sig villig til at betale hidtil.