Kviklån DK

Vi sammenligner alle lån på det danske marked. I vores liste nedenfor sammenligner vi smslån. Låneudbyderen med den laveste effektive rente ligger øverst. Du kan også sortere efter dine egne ønsker om lånebeløb og løbetid. 
 

 
Har du gæld eller en eller anden form for ubalance i din privatøkonomi, bør du undgå at optage et lån. Ønsker du hjælp til din økonomiske situation, kan du kontakte din kommune og få finansiel rådgivning. I nogle tilfælde kan du opnå gældssanering. Vil du gerne læse mere om gældssanering på vores hjemmeside, kan du gøre det her.
 
Foruden Bank24’s sammenligning af hurtiglån og sms-lån har vores virksomhed også en hjemmeside, der er dedikeret til svensk sms-lån på:

 

Lånebetingelser og ansøgning Kviklån

SMS-lån
Aldersgrænsen for at optage et kviklån er mindst 18 år, men der er flere låneudbydere, der kræver, at du skal være ældre end det, når du indsender en låneansøgning. Du kan også støde på krav såsom, at du skal være dansk statsborger, have en dansk registreret adresse og et registreret mobilnummer.
 
Der er få låneudbydere i dag, der godkender din låneansøgning, hvis du er registreret som dårlig betaler. De virksomheder, der godkender denne type SMS-lån, finder du på vores liste samt under Lån med betalingsanmærkninger. Vil du hurtigt finde frem til de låneudbydere, der godkender et lån på trods af en registrering som dårlig betaler, kan du bruge vores filterfunktion.
 
Små og hurtige lån har normalt høje gebyrer og høje renter. Derfor er det vigtigt, at du tager dette med i dine beregninger, når du ansøger om lånet. Et hurtiglån er designet til at være et kortsigtet lån. Du låner pengene hurtigt, bruger pengene til det ønskede formål og betaler inden for kort tid lånebeløbet tilbage, som regel inden for 30 dage.
 
At betale et hurtiglån tilbage til tiden er meget vigtigt, da gebyrer og strafrenter gør, at dit smslån kan blive meget dyrt. I dag er sms-lån og hurtiglån en af de mest almindelige årsager til, at folk bliver forgældede og bliver registrerede som dårlige betalere. Vi råder dig til at stabilisere din økonomi, inden du indsender din ansøgning.
 

Kviklån renter og omkostninger

hurtiglån
Du skal altid være opmærksom på de forskellige gebyrer, der bliver pålagt det lån, du har til hensigt at søge. Hos mange virksomheder pålægges der faktureringsomkostninger og et administrationsgebyr. For at gøre det lettere for dig er disse omkostninger inkluderet i vores sammenligning af lån under låneinformationer.
 

Ny kunde

Som ny kunde findes der en række låneudbydere, der tilbyder et omkostningsfrit førstegangslån. Et tip er at bruge vores filterfunktion. Ved hjælp af denne funktion vil du hurtigt kunne se, hvilke virksomheder der tilbyder et omkostningsfrit lån til nye kunder.
 
Et omkostningsfrit smslån skal generelt betales tilbage inden for 30 dage, og lånebeløbet varierer mellem 1000 og 15.000 kr. Tjek betingelserne, før du ansøger, så du kan sikre dig, at lånet virkelig er omkostningsfrit. Hvis noget er uklart, bør du altid kontakte udbyderen.
 

Hvad indebærer en kreditvurdering?

Kreditvurderingen foretages for at sikre, at din økonomi ikke vil blive alt for belastet. Virksomheden modtager oplysninger om din årsindtægt, nuværende lån og kreditter og tjekker desuden, om du har nogen betalingsanmærkninger. Låneudbyderen skal i forbindelse med kreditvurderingen tage hensyn til din indkomst og dine udgifter for at undgå, at du bliver for gældsat.
 
Får du afvist din ansøgning, kan dette være en af årsagerne. Andre årsager kan være, at du har fået nogle betalingsanmærkninger, eller at din årsindtægt ganske emkelt er for lav.
 

Risici

smslån nu
Selvom tallene fra Experian (kilde: https://www.experian.dk/presse/experians-rki-analyse-2014.html) peger på, at udviklingen er på vej i en positiv retning, hvad angår danskere, der optager lån, er der stadig rigtig god grund til at være opmærksom på de risici, der kan følge i kølvandet, når man optager de hurtige, dyre lån, ikke mindst for de unge mennesker, der i alderssegmentet 18-21 år ofte kan have en tendens til at grundlægge en ret bekymrende gældsadfærd.
 
At leve på hurtiglån fra måned til måned er ingen økonomisk rentabel løsning, men forværrer blot situationen. At gøre brug af flere forskellige kreditudbydere danner en lavineeffekt af gæld, der opbygges til et bjerg af kaos. Til sidst braser privatøkonomien sammen.
 
Hvis du ved, at du befinder dig i en sådan situation, er det aldrig for sent at få styr på økonomien – selvom det er både hårdt og udfordrende. Du bør ikke optage flere lån, for det løser ingenting.
 
Bed i stedet om finansiel hjælp fra kommunen eller Forbrugerstyrelsen, der har budget- og gældsrådgivere, der vil kunne give dig mange nyttige værktøjer og en brugbar rådgivning om, hvordan du kommer videre, og hvor du skal starte. Der kan også tilbydes en forebyggende hjælp, så du ikke ender i den samme situation igen.
 

Forbrugerbeskyttelse

Som forbruger er du beskyttet af Forbrugerkreditloven, der bl.a. sikrer, at du får den rigtige information af virksomheden, og er helt klar over din aftale.
 
Virksomheder skal altid kunne fremvise deres oplysninger om firmanavn, organisationsnummer og kontaktadresse. Der skal være en skriftlig aftale, hvor du som forbruger skriver under på, at du er indforstået med aftalen. Aftalen kan også være elektronisk og underskrives sikkert med digital signatur.
 
En kreditvurdering skal altid udføres, når et eksisterende lån skal forhøjes for at sikre, at du har den økonomiske ballast, der er påkrævet for at kunne betale kviklånet tilbage.
Får du afslag på din ansøgning, skal kreditoren oplyse, hvad afslaget er begrundet på.
 
En virksomhed skal angive, hvis der ikke er fortrydelsesret, så du som forbruger er klar over, at denne ikke er gældende.
 
Der skal oplyses om den årlige rente, den effektive rente, strafrenter og eventuelle gebyrændringer i forbindelse med en ansøgning. Du bør have et klart billede af, hvad der gælder med hensyn til dit SMS-lån, og hvilke omkostninger der kan blive pålagt.
 
Gennemlæs altid kontrakten grundigt! Hvis noget er uklart, bør du tale om det med banken eller låneudbyderen, før du underskriver ansøgningen. Når du læser kontrakten, kan du sammenligne den med Forbrugerkreditloven samt den gældende lovgivning for banker og finansorganisationer. På den måde er du sikker på, at virksomheden opfylder alle betingelser samt de lovpligtige krav.