Hvad gør Bank24 unik?

Vores forretningsmodel er meget simpel – vi hjælper folk med at spare penge på deres finanser, uanset om man skal låne eller investere.
Bank24 har opbygget Danmarks bedste websted, så du som forbruger kan se, hvor du får den bedste rente, og danne dig et overblik over de forskellige gebyrer, som bankerne opkræver. Hovedparten af danske banker er inkluderet, og det er primært det, som gør Bank24 så unik på dagens marked!

Vi har bygget denne hjemmeside som en helt ærlig sammenligning mellem alle de forskellige banker. Bank24 lister virksomheder i faldende rækkefølge, hvor selskabet, der har den bedst effektive årsrente, er angivet øverst oppe. Det, som er relevant for dig som kunde, er at tjekke de samlede omkostninger, ikke bare et par tilbud med en god rente, som en del virksomheder vælger at gøre.
 

Link til os

Ønsker du at linke til os, kan du finde billedmateriale her.

 

Vores principper og mål

Hos Bank24 finder du den bedste pris eller rente på en given service inden for privatøkonomi. Vi oplister ikke kun virksomheder, hvor vi bliver betalt, selvom Bank24 bliver betalt af nogle af de virksomheder, der er opført på vores hjemmeside. Vi lister alle former for banker, så du som besøgende vil få en rimelig idé om pris-/renteniveau.
 
Spar tid og penge. Alle danske banker på ét sted.

Bank24 er uafhængig og upartisk. Alle vores prissammenligninger vises på en helt saglig måde, da vi ikke tillader sponsoreret listing på vores hjemmeside, det er derimod den effektive rente, der bestemmer rækkefølgen.

Servicen er helt gratis.

Vores mål er, at alle danske banker og kreditforeninger skal indgå i vores sammenligninger. Alt for, at du som besøgende får en fair sammenligning inden for alle privatøkonomiske tjenesteydelser.

Vi lader dig bevare kontrollen over dine personlige oplysninger. Vi vil aldrig bede om personlige oplysninger, når du bruger Bank24.
 
Vi håber, du kan lide vores service og finder den bedste rente!
 

Kontakt

Det kan være godt at komme i kontakt med os på Bank24. Brug formularen nedenfor, og vi vil vende tilbage, så snart vi kan.
 
Bank24.nu drives af:
Turneround Webb AB
Nohabgatan 11D
46153 Trollhättan
Org: 556929-7905
 
Her er vi:

info(snabel)bank24.nu
 

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked